Pierwsza charytatywna gala - Collins Charity Fight Night
Już 2 czerwca w Champions Sports Bar w hotelu Marriott będzie miało miejsce wyjątkowe wydarzenie. Fundacja Braci Collins organizuje pierwszą charytatywną galę Collins Charity Fight Night.

Podczas wydarzenia obejrzymy walki celebrytów oraz przedsiębiorców. Rękawice podejmą m.in. wielokrotna mistrzyni UFC - Joanna Jędrzejczyk, były mistrz KSW - Marcin "Polish Zombie" Wrzosek, były premier Kazimierz Marcinkiewicz, raper oraz były członek grupy Ascetoholix - Liber, artysta kabaretowy związany z grupą Paranienormalni - Michał Paszczyk, współtwórca duetu Fit Lovers oraz jednego z największych kanałów YouTube w Polsce - Mateusz Janusz, reprezentant Polski w piłce nożnej - Piotr Świerczewski, a także fundatorzy Fundacji Braci Collins - Rafał oraz Grzegorz Collins.

Całkowity dochód z organizacji gali zostanie przeznaczony na działania statutowe Fundacji Braci Collins. Zebrane środki dofinansują projekty skierowane przede  wszystkim do dzieci oraz rodzin w trudnej sytuacji materialnej. W zeszłym roku Fundacja Braci Collins przekazała potrzebującym ponad 600 000 zł.

Oprócz walk celebrytów zostaną zorganizowane także inne charytatywne pojedynki
. Zachęcamy do wsparcia zbiórki poprzez udział w jednej z nich. Po zgłoszeniu się do startu na gali, każdy z uczestników otrzyma indywidualny  link do skarbonki,  gdzie dodatkowo będzie zbierać środki na wsparcie Fundacji Braci Collins. Galę urozmaicą licytacje wyjątkowych przedmiotów oraz występy gwiazd.

Bilety na galę dostępne są pod adresem: www.fundacjabracicollins.pl

Chcesz wystąpić na Collins Charity Fight Night? Chcesz wypromować swoją firmę, wziąć udział w walce i wesprzeć charytatywną inicjatywę? Skontaktuj się z Fundacją Braci Collins pod adresem biuro@fundacjabracicollins.pl

*Liczba miejsc jest ograniczona. Jesteśmy w środku pandemii, dlatego działamy odpowiedzialnie i ograniczamy liczbę dostępnych biletów. Wydarzenie odbędzie się z zachowaniem wszelkich restrykcji.