fundacjabracicollinsSklepKsiążka (Nie)Odjazdowe życie Braci Collins z dedykacją
ksiazka_1 kopia

Bracia Collins. Na pozór znamy ich doskonale - z programów telewizyjnych, z łamów kolorowych czasopism, ze zdjęć widywanych regularnie w portalach internetowych.

Czy jednak znamy ich naprawdę? Czy znamy historię ich sukcesu i drogę, która zaprowadziła ich z legnickiego blokowiska tam, gdzie są teraz?

Nie była to droga usłana różami. Raczej wyboista i mocno pod górę. Można tę książkę czytać jak opowieść o zwycięstwie na przekór wszystkim przeciwnościom. Można jak literaturę motywacyjną, bo mówi ona także o tym, że nie wolno porzucać marzeń, tylko trzeba dążyć do ich realizacji, nawet wbrew całemu światu - wtedy nie będzie dla nas rzeczy niemożliwych. A można też potraktować ją po prostu jako fascynującą historię o tym, jak Grzesiek i Rafał stali się Gregiem i Ralphem. Historię miejscami smutną, miejscami zabawną, ale zawsze wciągającą.

Poznaj ją i Ty.

Książka "(Nie)Odjazdowe życie Braci Collins" autorstwa Rafała Collinsa zdobyła liczne nagrody w tym m.in. za najlepszy audiobook lektorski Empik Best Audio oraz status Bestselleru.

Wysyłka elektroniczna

Dostępna ilość

Produkt jest aktualnie niedostępny. Aby otrzymać informację o czasie jego dostawy, prosimy o kontakt.
Lista wariantów
Wybrano 0 produktówSzt. Wartość wybranych produktów: 0Dodaj do koszyka