fundacjabracicollinsSklepKsiążka "Odjazdowe życie Braci Collins"
ebook cover design
Ta książka miała się ukazać ponad rok temu, jednak nie czułem, że jest gotowa. Książka nie powinna być długa, a treściwa. Jej autor powinien czuć, że dał z siebie dwieście procent. I dopiero teraz tak jest.

Pierwsza publikacja spod mojej ręki została przez Was bardzo dobrze odebrana - dziękuję! Nałożyło to na mnie pewnego rodzaju presję napisania drugiej – lepszej lub przynajmniej równie dobrej. Cholernie trudne zadanie, ale wierzę, że udało się je zrealizować.

"Odjazdowe życie braci Collins" ma być niejako kontynuacją pierwszej części, jednak moją intencją jest, abyście po jej przeczytaniu nie tylko się wzruszyli i uśmiechnęli, lecz także wynieśli odrobinę praktycznej wiedzy. Ale czy opowieść jest szczera? Do bólu. Kto czytał pierwszą książkę, ten wie. Udział w Ameryce Express, AL  Pacino w zegarku mojej marki, spotkanie z papieżem Franciszkiem, produkcja programu w Stanach Zjednoczonych, dostanie się na Uniwersytet Oksfordzki, przeprawa przez Indie czy nieprzyjemne doświadczenie bycia szantażowanym – to wszystko tutaj znajdziecie.

Absolutnie nie czuję się guru biznesu i stronię od coachingu. Publikacja ta opiera się na moich osobistych przeżyciach biznesowych czy show-biznesowych, tych trudnych, nawet bardzo trudnych oraz niewiarygodnie fantastycznych. Nie miałem zamiaru robić „skoku na kasę”, a napisać dobrą książkę i dać Wam ją tylko wtedy, kiedy szczerze poczuję, że jest zajebista. Chcesz się zmotywować – kup ją. Chcesz zmotywować męża, żonę, kochankę, ciotkę z Ameryki – sprezentuj im ją. Chcesz się dowiedzieć, jak osiągnąć sukces? A może jak wygląda droga do porażki? Bo tych nie brakowało… Kup książkę, zaoszczędź kasę i czas – nie popełniaj moich błędów.

Rafał Collins
lepsza połówka braci Collins ;-)

Każda książka zamówiona na życzenie zostanie zadedykowana przez autora. Wystarczy przy zamówieniu wpisać krótką treść dedykacji.

Część dochodu ze sprzedaży książki wesprze projekty realizowane przez Fundację Braci Collins.

Dostawa kurierem lub elektroniczna w przypadku e-booków

WysyłkaWysyłamy w 24 godziny
DostawaWysyłamy od 2024-07-27

Dostępna ilość

stock10000000Szt.
Lista wariantów Książka "Odjazdowe życie Braci Collins" Szt.-+Szt.
Wybrano 0 produktówSzt. Wartość wybranych produktów: 0Dodaj do koszyka
Pokaż produkty